Návštěva u Berči a společná narozeninová párty

22.10.2011

- na sobotu jsme se těšili celý týden. Každý den jsme sledovali předpověď počasí, zda-li bude hezky a teplo, či ne. Za pár dní Maxínek oslaví své 2. narozeniny, tak jsme vyrazili na další návštěvu za Berčou, ségrou Maxika, aby si spolu zase zadováděli.

Počasí nám bohužel nepřálo, byly pouhé dva stupně a po celý den mlha. Ale leonkům to vůbec nevadilo, ba naopak, měli více elánu. Páníčkové Berušky pro nás připravili opět velmi štědré pohoštění, za které ještě jednou moc děkujeme. Hlavně ale připravili úžasné narozeninové pohoštění pro hafany. Dostali celkem 4 dorty !!! Každý svoji masovou bábovku, pak společný velký masový dort s želé a sladký dort s piškotama a tvarohem. Prostě jedna větší dobrota než druhá.

Maxik s Beruškou si po občerstvení zadováděli na zahradě a pak jsme vyrazili na dlouhou procházku do nedalekého lesa.

Moc příjemně jsme si povívali o psích věcech, že se nám vůbec nechtělo domů. Ale doma nás čekala Borůvka, tak jsme se museli rozloučit a vyrazit domů.

Borůvka nás velmi divoce přivítala, hlavně Maxika si pořádně očuchala. Ten byl ale tak vyřízený, že jen vyskočil z auta, lehl na bok a usnul.

Dostali jsme ještě zbytek dortů domů, takže jeden Borůvka spořádala k večeři a moc si pochutnala Aby se na nás Borůvka moc nezlobila, že jsme ji nechali samotnou doma, tak spinkala v ložnici, vedle páníčka..... a byla nadmíru spokojená.

Pořídili jsme pár fotek, které jsou uloženy v Galerii Výlety/návštěva u ségry Berči a narozeninová párty.

  




Článek pochází z webu Maxi leon http://www.maxileon.cz