Krajská výstava Rybníky u Dobříše


3.9.2011


Tak sobotní den je za námi. Byl velmi náročný kvůli horku již od ranních hodin.
Na výstavu jsme přihlásili jen Maxika a to naposledy do "mezitřídy". Byli jsme docela překvapeni, že do stejné třídy nebyl přihlášen již další leonek, takže jsem měla v plánu si to s Maxikem v klidu užít.
Ale leonbergeři přišli na řadu až po dvouch hodinách od zahájení, takže se za tu dobu stihl Maxik zdárně unavit. Předvedení v kruhu tomu tedy odpovídalo. Zuby ukázal bez problémů, ale ten běh byla spíž polochůze .... a o závěrečném postoji ani nemluvím.
Nicméně jsme dostali od pana rozhodčího Adlta známku "velmi dobrý 1".

Velké překvapení pro nás bylo, když jsme na louce potkali Blueberry Briu, ségru Maxika. Náramně si spolu rozumněli a dováděli co to šlo. Bria je krásná fenka, řekla bych, že je nejvíce podobná Barušce.

Barušku jsme tentokrát také vzali na výstavu, aby podporovala Maxika. Byla moc moc hodná. Nepohodla se jen s jednou fenou a to proto, že se moc blízko přiblížila k jejímu stanu. Je to naše mazlinka a byla úžasná.

Aby toho nebylo málo, tak jsme se z Rybníků přemístili na chatu k rodičům páničky do Kutné Hory, kde jsme byli pozváni na rodinnou oslavu.
Vsichni jsme si to maximálně užili. Měli jsme sice v plánu jet k rybníku a vykoupat obě zlobidla, ale byli natolik unavení, že odpočívali ve stínu.

Jakmile jsme dorazili domů, tak Maxik jen prošel bránou a vyčerpáním padnul a vzbudil se až ráno. Baruška sice byla unavená, ale ještě měla dost sil na večeri

Pár fotek přidáno v Galerii/výstavy
.





Článek pochází z webu Maxi leon http://www.maxileon.cz