RSS kanál

(1) 2 3 4 ... 7 »
16.8.2013




Do Galerie Maxinek a Borůvka uloženo pár fotek z července 2013.
V červenci jsme jezírko úplně dopustili, takže se koupali nejenom psíci, ale i páníčkové. Jedno odpoledne k nám také přijela návštěva, Maxikův nejvetší oblíbenec Šíma spolu s Andulkou a Emčou. Jezírko se osvědčilo, tak jsme měli velkou radost. Barunka na fotkách moc není, protože jí koupání moc nezajímá a raději si užívá klidu ve stínu a všechno jen z dálky pozoruje. 
6.8.2013




Do Galerie Maxinek a Borůvka uloženo pár fotek z června 2013.
V červnu jsme již měli položenou folii a mohli jsme začít s postupným napouštěním vody. Psíci byli nadštěni, hlavně Maxínek. I když byla voda ledová, tak hned v ní musel brouzdat. Jsem zvědavá, jestli bude takhle čile chodit sám si zaplavat, až bude jezírko plné  
6.8.2013




Do Galerie Maxinek a Borůvka uloženo pár fotek z května 2013.
V květnu jsme dokončili výkopové práce, do jezírka se začala pokládat folie. Psíci asistovali a už se nemohli dočkat vody. 
5.8.2013




Do Galerie Maxinek a Borůvka uloženo pár fotek z dubna 2013.
V dubnu jsme začali se stavbou přírodního jezera, ve kterém se určitě s velkou láskou budou koupat naši dva chlupáči. Doufáme, že to do léta stihneme.
5.8.2012




Do Galerie Maxinek a Borůvka uloženo pár fotek z února 2013.
5.8.2013




Do Galerie Maxinek a Borůvka uloženo pár fotek z března 2013.

Vánoce 2012

1.1.2013

- Pár fotografií uloženo v Galerii/Významné události/Vánoce 2012

Borůvka oslavila 7. narozeniny



30.12.2012


- náše milovaná Borůvka oslavila dnes své 7. narozeniny. Celý den dováděla s Maxikem na zahradě, dostala hovězí kost na kousání a ani tvarohový dort nechyběl. Jako největší dárek pro Barušku ale bude možnost spaní celou noc doma, to ona moc ráda. U nás už bouchají petardy od rána a tak je z toho celá vylekaná a nesvá. Maxikovi to naopak vůbec nevadí, tak to venku určitě bez problémů ohlídá sám. 


Pár fotek uloženo v Galerii Významné události/Borůvka oslavila 7. narozeniny
Max oslavil 3. narozeniny



25.10.2012


- náš milovaný Maxínek oslavil ve čtvrtek své 3. narozeniny. K večeři dostal hovězí žebírka a moc si pochutnával. Tvarohový dort dostal až druhý den, ale byl tak veliký, že mu musela Borůvka pomoct. O víkendu napadl první sníh, tak to byl pro Maxika ten nejlepší dárek. 


Pár fotek uloženo v Galerii Významné události/Max oslavil 3. narozeniny
Dolánky u Turnova - společný výlet



16.9.2012

V neděli bylo krásné počasí, tak jsme se po hodně dlouhé době vydali se mazlikama na procházku. Zajeli jsme se podívat na Dlaskův statek, Dolánky u Turnova.

Maxínek s Baruškou si procházku moc užili. Jednak koupání v Jizeře, tak sledovaní a dorážení na kolem jedoucí cyklisty. Maxínek podruhé zažil přítomnost stáda krav, tak byl z toho zase celý pryč

Po krásné procházce jsme všichni společně zajeli do naší oblíbené restaurace v Turnově a na zahrádce si dali dobrý oběd.


Pár fotek uloženo v Galerii/výlety/Dolánky u Turnova
(1) 2 3 4 ... 7 »